Pups


Alleen nesten van whippet fokkers die aangesloten zijn bij de Nederlandse Whippet Club EN fokken via de regels van het Rasspecifiek Fokreglement komen in aanmerking voor pupbemiddeling. Wat houdt dat Rasspecifiek Fokreglement nou in zult u zich misschien afvragen? Het zijn regels die opgesteld zijn door de leden van de Nederlandse Whippet Club waarin we eisen hebben vastgelegd op het gebied van gezondheid, karakter, werkeigenschappen en schoonheid. Een uitgebreide uitleg over die regels vindt u in de linkerkolom onder Rasspecifiek Fokreglement.

Voor informatie over pups gefokt via de Nederlandse Whippet Club en rasinformatie kunt u ook contact opnemen met de Pupinfo: mevr. Cornelia Poelma-van Hal, telefoonnummer 06-52505214, e-mail: nwcpupinformatie@gmail.com Herplaatsing.

 
Af en toe zijn er Whippets/Italiaans Windhondjes, die door omstandigheden een nieuw huis zoeken. Indien u op zoek bent naar een oudere Whippet/Italiaans Windhondje kunt u contact opnemen met mevr. Cornelia Poelma-van Hal, telefoonnummer 06-52505214, e-mail: nwcpupinformatie@gmail.com
 

De onderstaande nest(en) voldoen aan het Rasspecifiek Fokreglement.

Whippet pups (geboren

Kennel Mogwai Stable  
 
Op 29 mei 2023 geboren 4-5 pups uit de combinatie
 
Shiny Sensation’s Would I Lei To You
 
x
 
Shiny Sensation’s Scarborough Fair
 
 
Chantal Bos – Kuilpad 2 – 1509AS – Zaandam
telnr:0646574462 – website www.mogwaistable.nl – email lagotto@live.nl 
 

Whippet pups (verwacht)

 

 

Italiaans windhondje pups (geboren)


Italiaans windhondje pups (verwacht)