Pups


Alleen nesten van whippet fokkers die aangesloten zijn bij de Nederlandse Whippet Club EN fokken via de regels van het Rasspecifiek Fokreglement komen in aanmerking voor pupbemiddeling. Wat houdt dat Rasspecifiek Fokreglement nou in zult u zich misschien afvragen? Het zijn regels die opgesteld zijn door de leden van de Nederlandse Whippet Club waarin we eisen hebben vastgelegd op het gebied van gezondheid, karakter, werkeigenschappen en schoonheid. Een uitgebreide uitleg over die regels vindt u in de linkerkolom onder Rasspecifiek Fokreglement.

Voor informatie over pups gefokt via de Nederlandse Whippet Club en rasinformatie kunt u ook contact opnemen met de Pupinfo: mevr. Cornelia Poelma-van Hal, telefoonnummer 06-52505214, e-mail: nwcpupinformatie@gmail.com Herplaatsing.

 
Af en toe zijn er Whippets/Italiaans Windhondjes, die door omstandigheden een nieuw huis zoeken. Indien u op zoek bent naar een oudere Whippet/Italiaans Windhondje kunt u contact opnemen met mevr. Cornelia Poelma-van Hal, telefoonnummer 06-52505214, e-mail: nwcpupinformatie@gmail.com
 

De onderstaande nest(en) voldoen aan het Rasspecifiek Fokreglement.

Whippet pups (geboren

Kennel van de Duijnrug
 
 
Op 20 juli 2023 geboren 2-5 pups uit de combinatie
 
Creme Anglaise’s Panna Cotta
 
x
 
Creme Anglaise’s Powder Keg Black
 
Tom Grootaers – Sint Pancras
telnr:0655777793 – website vancorvuscorax.nl – email vancorvuscorax@gmail.com
 
Bij Anne van Baaren
 
 
Op 28 juni 2023 geboren 7-2 pups uit de combinatie
 
Firebomb Elon Musk
 
x
 
Culann’s Zara
 
Anne van Baaren – telnr: 0642986611
 

Whippet pups (verwacht)

 

 

Italiaans windhondje pups (geboren)


Italiaans windhondje pups (verwacht)