Windhonden Wandelingen


Jaarlijks worden er door de NWC windhonden wandelingen georganieerd. Het bestuur van de NWC wil ook graag de niet-showende mensen met hun Whippetjes en Italiaantjes in de gelegenheid stellen met andere mensen in contact te komen die hun hart aan deze rassen verpand hebben en informatie uit te wisselen en mooie foto’s te maken.

De wandelingen vinden meestal in een bos- of duingebied plaats en vaak is er daarbij gelegenheid om de honden los te laten rennen, zodat deze zich heerlijk uit kunnen leven. De wandeling is bij uitstek een gelegenheid om in een ontspannen sfeer op een gezellige manier kennis met elkaar te maken, elkaar belevenissen met de honden te vertellen en elkaar tips en goede raad over allerlei hondenzaken te geven.

AGENDA:

28 januari 2024: Langevelderslag Noordwijk

21 april 2024: Soesterduinen Whippet wandeling

21 april 2024 Soesterduinen Italianen wandeling

Nederlandse Whippet Club gaat wandelen in Noordwijk

Datum: zondag 28 januari 2024
Locatie: Langevelderslag Noordwijk
Tijd: 13:00 uur.
Parkeren: Betaald parkeren op laatste parkeerterrein aan het strand.

70 jaar geleden op 31 Oktober 1954 is de NWC opgericht en 50 jaar geleden sloot ook het Italiaanse Windhondje aan.
We willen het jubileumjaar samen met onze leden aftrappen op 28 januari 2024 om 13.00 uur met de Nieuwjaars-Strandwandeling aan de Langevelderslag te Noordwijk.

We starten met een kopje koffie en/of thee met een traktatie. Want wie jarig is trakteert.

De wandeling is bedoeld voor leden van de NWC. Wilt u meewandelen en bent u nog geen lid? Wordt dan nog lid van de NWC.

Heeft u nog geen Whippet of Italiaantje en wilt u kennis maken met het ras, dan kunt u natuurlijk ook gewoon lekker meewandelen! Leden die ook nog een andere hond/ras hebben, kunnen deze uiteraard ook meenemen , mits deze sociaal zijn naar een groep rennende honden 🙂 .

regiowandeling