Windhonden Wandelingen


Jaarlijks worden er door de NWC windhonden wandelingen georganieerd. Het bestuur van de NWC wil ook graag de niet-showende mensen met hun Whippetjes en Italiaantjes in de gelegenheid stellen met andere mensen in contact te komen die hun hart aan deze rassen verpand hebben en informatie uit te wisselen en mooie foto’s te maken.

De wandelingen vinden meestal in een bos- of duingebied plaats en vaak is er daarbij gelegenheid om de honden los te laten rennen, zodat deze zich heerlijk uit kunnen leven. De wandeling is bij uitstek een gelegenheid om in een ontspannen sfeer op een gezellige manier kennis met elkaar te maken, elkaar belevenissen met de honden te vertellen en elkaar tips en goede raad over allerlei hondenzaken te geven.

AGENDA:

 • Nieuwjaars-Strandwandeling Langevelderslag op 22 januari 2023

  We gaan weer heerlijk uitwaaien op het strand! Omdat de camper er niet meer is kunnen we helaas geen soep meer warm meenemen of maken. Maar bij het strand zijn meerdere strandtentjes open waar u samen met uw hond voor en/of na de wandeling iets kunt eten of drinken.

  De wandeling is bedoeld voor leden van de NWC. Wilt u meewandelen en bent u nog geen lid? Wordt dan nog lid van de NWC : http://nederlandsewhippetclub.nl/?page_id=1020
  Heeft u nog geen Whippet of Italiaantje en wilt u kennis maken met het ras, dan kunt u natuurlijk ook gewoon lekker meewandelen! Leden die ook nog een andere hond/ras hebben, kunnen deze uiteraard ook meenemen , mits deze sociaal zijn naar een groep rennende honden 🙂 .

  Betaald parkeren op het laatste parkeerterrein bij het strand.
  Langevelderslag
  2204 AH, Noordwijk.

  Wandelt u mee? Geef u dan via email op met hoeveel personen en honden u wilt komen. Penningmeester.nwc@gmail.com

regiowandeling