KampioensClubMatch (KCM)


Hier kunt u de uitslag van de KCM 2022 bekijken.

————————————————————————————————————————————————————-

Jaarlijks houdt de Nederlandse Whippet Club een kampioensclubmatch. Op deze clubmatch kunnen Whippets en Italiaanse windhondjes ingeschreven worden. De honden worden gekeurd en aan het einde van de dag wordt de beste Whippet en het beste Italiaanse windhondje uitgeroepen tot Clubwinner.

Voor de kampioensclubmatch geldt een vrije inschrijving. Op een kampioensclubmatch telt het kampioenschap dubbel (2 CAC’s). Het reserveree-kampioenschap telt voor 1 kampioenschap (1CAC). De nummers 1 uit alle klassen (uitgezonderd de puppyklasse) dingen mee naar de kampioenen- en reserve-kampioenschap, mits de betreffende hond de kwalificatie uitmuntend heeft gekregen. Indien de beste hond reeds in herbeziet is van de titel Nederlands Kampioen wordt de kampioenschapsprijs aan de op een na beste toegekend en vervalt de reserve-kampioenschapsprijs. Indien ook de op een na beste hond in het bezit is van de titel Nederlands Kampioen, vervalt de kampioenschapsprijs. Alle ingeschreven honden dienen in het NHSB of erkend buitenlands stamboek te zijn ingeschreven.


Schrijf hier direct in

19 AUGUSTUS 2023 : KCM 2023

De KCM wordt in 2023 in een andere vorm gehouden. 

Het wordt een enorm spektakel omdat het een heel windhondenshow weekend wordt.

Lokatie: Terrein Papendal te Arnhem.

Op zaterdag 19 Augustus is de jaarlijkse KCM van de NWC. 

Keurmeesters : 

Dhr. Luke Johnston uit de UK keurt de Whippets

Mevr. Bitte Ahrens uit Italie keurt de Italiaanse Windhondjes.

Op zondag 20 Augustus is de Windhondenshow van Rasgroep 10. Ook op deze dag zijn er specialisten voor de Whippets en Italiaantjes uitgenodigd. 

De Whippets worden gekeurd door Mevr. Bitte Ahrens uit Italie.

De Italiaantjes worden gekeurd door Mevr. Carina Ekwall uit Sweden.

Het belooft een prachtig weekend te worden met op zaterdag Kampioenschapsclubmatches voor de windhondenrassen en op zondag de CAC show voor alle windhondenrassen.

Meer informatie over deze shows komt in een volgend clubblad, maar houdt deze data vrij in uw agenda!