KampioensClubMatch (KCM)


 

 

De Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland heeft de N.W.C. toestemming verleend voor het organiseren van een Kampioensclubmatch voor Whippets en voor Italiaanse Windhondjes.

 

Datum:  13 juni 2020

Locatie: Terrein van KV Waalwijk (buitenshow)

De uitgenodigde keurmeesters zijn Mevr. Tatjana Urek en Dhr. Gerard Jipping.

 

Aansluitend zal op 14 juni de  fundag gehouden worden, met coursing ( voor beginners en gevorderden, GEEN officiële wedstrijd!) , spelletjes, Whippetmeting en nog veel meer gezelligheid.

 

Meer informatie mbt inschrijving volgt.

Voorwaarde voor inschrijving

Voor de Kampioensclubmatch geldt een vrije inschrijving. Op een Kampioensclubmatch telt het kampioenschap dubbel (2 CAC’s). Het reserve-kampioenschap telt voor 1 kampioenschap (1 CAC). De nummers 1 uit alle klassen (uitgezonderd de jongste puppyklas en puppyklasse) dingen mee naar het kampioenschap en reservekampioenschap, mits deze nummers 1 de kwalificatie uitmuntend hebben gekregen.

De nummer 2 uit de klasse waaruit de kampioen is gekozen mag ook meedingen naar het reserve-kampioenschap, mits de betreffende hond de kwalificatie uitmuntend heeft gekregen. Indien de beste hond reeds in het bezit is van de titel Nederlands Kampioen wordt de kampioenschapsprijs aan de op één na beste toegekend en vervalt de reserve-kampioenschapsprijs.

Indien ook de op één na beste hond in het bezit is van de titel Nederlands Kampioen, vervalt de kampioenschaps-prijs.

Alle ingeschreven honden dienen in het NHSB of erkend buitenlands stamboek te zijn ingeschreven.

Belangrijk

Iedere inzender wordt geacht volkomen op de hoogte te zijn van het reglement van de Raad van Beheer t.a.v. Kampioens-clubmatches en kan zich nimmer op onbekendheid hiervan beroepen. (zie www.raadvanbeheer.nl)